FSC vit logga (1).jpg

Publicerat: 8 juni 2021

Receptionist/idrottshallsvärd sökes

Frescati Sports Center ligger på Stockholms universitets campus och har fler än 200 000 besök per år. I idrottsanläggningen finns 5 idrottshallar för bland annat badminton, innebandy, fotboll, tennis, basket, bordtennis och volleyboll. Vi har även toppmoderna lokaler för gym (Fitness24Seven) och gruppträning (Stockholms Studenters IF). 

Tjänsten är en allmän visstidsanställning. Deltid (ca 60% av en heltid) under perioden fram till 31 december 2021. Det kommer därefter att finns goda möjligheter till förlängning. Arbetet ställer krav på den sökande att kunna utföra flera olika arbetsmoment i receptionen och serva kunder i anläggningen. Arbetstiden är till viss del förlagd till kvällar och helger, men framförallt kommer arbetet vara på dagtid med ett arbetspass på ca 4,5 tim.

I och med att många av våra kunder är utländska studenter behöver du kunna tala och skriva engelska obehindrat. Om du behärskar ytterligare språk är det en fördel.

Ansökningar skickas snarast till info@frescatisportscenter.se. Tjänsten tillsätts preliminärt 10 augusti eller så snart som vi har funnit den som vi söker.

Ev frågor besvaras också via mail.

Personuppgiftsbehandling: Vi behandlar de uppgifter som du skickar till oss som en del av din ansökan. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att bearbeta din ansökan. Om du får anställning hos oss sparas dina personuppgifter tillsammans med anställningsavtalet. Om du inte får anställning raderar vi permanent din ansökan och dina personuppgifter.

Due to covid-19, a maximum of 30 people are allowed at the same time in each hall. In addition, all changing rooms are closed.